joi, 18 noiembrie 2010

Florentina Iugan, arhitectul-şef al Primăriei Galaţi, a demisionat din funcţie


Florentina Iugan a decis să renunţe la fotoliul de arhitect-şef al municipiului Galaţi pe care-l deţinea din 20 mai 2009. Din primele informaţii reiese că la baza demisiei stau anumite presiuni din partea unor persoane influente din oraş.

Surse din cadrul Primăriei ne-au spus că demisia arhitectului-şef a ajuns pe biroul primarului Dumitru Nicolae, astăzi, în jurul orei 13:30. La puţin timp au aflat şi cei doi viceprimari, Nicusor Ciumacenco si Mircea Razvan Cristea.

Florentina Iugan a absolvit în 1999 Universitatea de Arhitectură şi Urbanism "Ion Mincu" din Bucureşti şi are nu mai puţin de trei masterate: master în Dezvoltare Urbană Integrată (urmat la Universitatea de Arhitectură şi Urbanism "Ion Mincu" din Bucureşti şi Institute Nationale des Sciences Appliques din Lyon între 1999 - 2001), un master în Management Urban (urmat la Institute for Housing and Urban Development Studies Rotterdam, Universitatea Erasmus Rotterdam între 2002 - 2003), şi un master în Managementul Regiunilor Metropolitane (organizat de universităţile Erasmus Rotterdam, Ca` Foscari Veneţia, Copenhaga, Anvers şi Barcelona, între 2003 - 2004).

În perioada 2000-2008 a fost asistent universitar în cadrul Universităţii de Arhitectură şi Urbanism "Ion Mincu" din Bucureşti, la Departamentul de Urbanism şi Amenajarea Teritoriului, Catedra de Planificare Urbană şi Dezvoltare Teritorială.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu